fbpx

Analiza gastrointestinală GI Ecologix

Ce testează GI Ecologix? 

  • 5  markeri de sănătate gastrointestinala (beta-defensin 2, calprotectina, elastaza, SIgA, zonulina)
  • 63  markeri bacterieni, fungici și parazitari
  • Bacterii producătoare de SCFA (butirat, propionat și acetat)
  • Bacterii legate de SIBO (bacterii sulfidogene și metanogene)
  • H. pylori + antigen scaun

Profilele EcologiX ™ au un proces de control și calitate în două etape care stă la baza metodologiei: standardizarea eșantioanelor la o anumită concentrație de ADN extras și utilizarea unui control endogen pentru normalizarea datelor și precizie.

Testul se bazează pe extragerea unei cantități stabilite de ADN total din eșantion pentru analiză, spre deosebire de utilizarea unei anumite greutăți a eșantionului (de exemplu, scaun). Aceasta înseamnă că rezultatul final al abundenței microbiene va fi obținut pe baza concentrației de ADN și nu a greutății probei.

Astfel se elimină multe variabile, limitând riscul de a obține rezultate diferite la aceeași persoană și oferind comparații mult mai bune între eșantioane.

După achiziționarea consultației cu interpretare, te voi contacta pentru a face comanda kit-ului de recoltare la laborator, pe care îl vei primi prin poștă. Recoltarea o vei face la domiciliu, iar proba de scaun o vei trimite la laborator în UK prin FedEx. Costul testului se plăteste direct la laborator, iar cel al transportului la FedEx. (Cost total aproximativ, laborator si transport: 2.200 lei).

Interpretare analiză gastrointestinală GI Ecologix

Preț consultație: 485 de lei

Acest serviciu nu poate fi achiziționat fără a cunoaște tipul metabolic! Detalii aici.

După apăsarea butonului de mai sus vei fi redirecționat pe pagina de plată, respectiv pagina de programare pentru analiza gastrointestinală GI Ecologix.

Alte informații

Tehnicile de cultură, anterior standardul, lăsau până la 50% din speciile bacteriene practic invizibile.

GI EcologiX ™ a fost conceput ca un profil cuprinzător al sănătății gastrointestinale și al microbiomului, oferind o tehnologie și biomarkeri la cele mai noi dezvoltări din domeniul microbiologiei.

Profilul GI EcologiX ™ folosește reacția cantitativă în timp real a polimerazei (qRT-PCR), utilizând tehnologia TaqMan, pentru a analiza comunitățile bacteriene, fungice și parazitare ale ecosistemului gastro-intestinal. De asemenea, măsoară markerii gastrointestinali ai sănătății prin tehnologia ELISA.

Această analiză a adăugat, de asemenea, câteva măsuri de calitate pentru a asigura precizia, care diferă de alte teste de microbiom de pe piață. Astfel se utilizează o cantitate fixă de ADN din proba (ng) pe test și se folosește un control endogen pentru a măsura încărcarea microbiană „de baza”. Acest lucru permite raportarea cu exactitate asupra abundenței relative a microbilor țintă.