fbpx

Ce conţine analiza firului de păr?

  • test de laborator la Trace Elements, SUA
  • raport scris şi interpretare a analizei
  • listă de suplimente pentru corectarea dezechilibrelor detectate şi detoxifierea de metale grele
  • o consultaţie

Ce înseamnă analiza firului de păr?

Analiza firului de păr este o tehnică non-invazivă de evaluare a nivelurilor de minerale și de metale grele toxice din organism. Prin recoltarea unei mostre de păr, se pot detecta dezechilibre în nivelurile acestor substanțe și se poate determina nevoia de suplimente sau corecție a dietei.

Această analiză oferă o viziune specifică despre activitatea intracelulară, care nu poate fi văzută prin analizele standard de sânge și urină.

Echilibrul mineralelor este o parte esențială în echilibrul biochimic al organismului, în absența căruia nici un program de vindecare nu poate avea succes pe termen lung. Dezechilibrul mineralelor se află la baza tuturor afecțiunilor și simptomelor negative din organism.

Nivelul de metale grele toxice se acumulează în organele vitale, dezechilibrează funcțiile acestora, înlocuiesc mineralele nutriționale și împiedică activitatea enzimatică, creând dezechilibru biochimic foarte nociv!

Majoritatea populației moderne este expusă continuu la concentrații variate și ridicate de metale grele. Este o realitate confirmată de peste 20 de ani de observații clinice și diverse studii de specialitate. Din nefericire, acești contaminanti au devenit o parte integrantă a culturii noastre industrializate.

Toate persoanele, atât copii cât și adulți, au în prezent metale grele în organism. Întrebarea corectă și necesară este: le pot elimina în mod eficient? De cele mai multe ori, acest lucru nu se întâmplă corespunzător, sau deloc, ducând la toxicitate.

Ce poți afla din această interpretare?

  • Informații despre nivelul de metale grele toxice din organism;
  • Dezechilibrul de minerale, cu mai mare precizie și cu mult înainte ca acesta să poată fi detectat în analiza de sânge;
  • Patru situaţii diferite de dezechilibru al mineralelor
  • Informații despre starea glandelor suprarenale, a tiroidei și metabolismul carbohidraților
  • Nevoia de detoxifiere și acțiunile corecte pentru rezolvarea dezechilibrelor;

Trebuie să ne detoxifiem?

Organismul uman este construit în așa fel încât să se auto-detoxifice și toate celulele au această funcție. Dacă biochimia este echilibrată în mod corespunzător, atunci celulele vor elimina singure metalele grele din corp.

Dar dacă există multe dezechilibre la nivel biochimic, atunci mecanismele de autoapărare ale organismului vor fi compromise și acumularea de metale grele se va accentua!

De-a lungul timpului, analiza firului de păr s-a dovedit a fi o unealtă deosebit de eficientă pentru a monitoriza acest fenomen.

Citește mai multe informații despre importanța mineralelor în articolul meu:

Cele 15 minerale: baza sănătății tale și de ce nu te poți vindeca atunci când ai deficiențe.