• Licențiată în comunicare și relații publice (Facultatea de Comunicare și Relații Publice, SNSPA, București, România)
  •  Metabolic Typing Advisor (Metabolic Typing Education Center, La Jolla, CA, USA)
  • “MT Coaching Success”, curs cu Leigh Brandon , FDN, CMTA, HLC, CHEK level IV
  • „Fat Is Not Your Fault”, curs cu Dr. Bryan Walsh
  • “Functional Physiology, Biochemistry and Nutrition”, modul 1 de curs cu dr. Bryan Walsh
  • “MTHFR, Methylation & Biochemistry Master Course” modulele 1,2 & 3 cu Michael McEvoy, FDN, CNC, CMTA
  • “Estrogen Metabolism and Methylation” curs cu Michael McEvoy, FDN, CNC, CMTA
  • “Blood Sugar and Insulin Resistance Mastery Course” cu Michael McEvoy, FDN, CNC, CMTA
  • “Mastering Functional Lab Test Analysis”, curs cu Michael McEvoy, FDN, CNC, CMTA
  •  “Stool Analysis Masterclass & Meet Your Microbiome”, curs cu dr. Jason Hawrelak
  •  „Gut Health. Solving the Puzzle”, curs cu dr Datis Kharrazian

Povestea mea

A fost odată, într-o viață trecută, care acum pare să nu fi fost a mea, o lungă perioadă în care am suferit de o multitudine de simptome negative care nu își găseau rezolvarea: infecții fungale cronice, anemie, imunitate scăzută, digestie disfuncțională, energie scăzută. Nici un doctor nu mi-a putut spune de ce trebuia să mă lupt cu toate acele simptome recurente, începute din copilărie și cum le-aș putea vindeca. Toate testele de laborator convenționale arătau “bine”, dar eu nu mă simțeam deloc așa!

De asemenea, am suferit de amigdalite severe, care au fost tratate în toată copilăria și tinerețea mea cu multe antibiotice, din păcate, ceea ce mi-a afectat și mai mult sistemul imunitar… Apoi, au urmat mai multe infecții, cum ar fi Helicobacter Pylori. Hormonii mei erau dezechilibrați, afectându-mi sănătatea mentală și emoțională. Apoi au urmat atacuri ale vezicii biliare; atât de dureroase încât nu mă puteam ridica din pat. Și, desigur, obișnuiam să “prind” fiecare răceală și gripă de sezon, și toate treceau greu.

Nimeni nu mi-a putut spune de ce eram tot timpul bolnavă de ceva și cum să opresc recidiva.

Dar, după ce am împlinit 27 de ani, mi-am promis că voi face orice pentru a-mi recăștiga sănătatea pentru propria mea stare de bine, pentru copilul meu nou născut și pentru oamenii din jurul meu. Nu am vrut să fiu o povară pentru nimeni și nu am vrut ca și copilul meu să sufere așa cum am făcut-o eu.

Așadar, drumul meu spre sănătate a început, trăind în SUA în acel moment. Din fericire, am fost atrasă către informațiile corecte din domeniul sănătății, către profesorii și mentorii potriviți și voi fi recunoscătoare pentru aceasta toată viața. În doar câteva luni de când mi-am schimbat dieta, am efectuat testele de laborator integrative și funcționale și am luat suplimentele potrivite, sănătatea mea a început să se îmbunătățească considerabil. Am lucrat, de asemenea, mult la echilibrul meu emoțional și energetic și mi-am schimbat stilul de viață. În câțiva ani, nici nu-mi mai puteam aminti ultima oară când am avut o infecție sau recidivă. Și cel mai important, în sfârșit am înțeles cauzele reale din spatele simptomelor mele și cum să le abordez în mod corespunzător!

Mi-a devenit mai clar că asta trebuia să fac în această viață – să ajut oamenii să obțină o sănătate optimă, așa cum am reușit și eu. Am început studiile în nutriție și sănătate bazată pe principii integrative și funcționale și nu am încetat niciodată să studiez și să cercetez! Șaisprezece ani mai târziu, complet vindecată de toate simptomele mele „misterioase”, cred în continuare în misiunea mea din tot sufletul!

Dacă povestea mea rezonează cu tine și ai nevoie de sprijin, contactează-mă! Sunt aici pentru TINE acum. Și este timpul să te simți mult, mult mai bine!