Raluca Schachter 1
Povestea mea personala.

A fost odata, intr-o viata trecuta, care acum pare sa nu fi fost a mea, o lunga perioada in care am suferit de o multitudine de simptome negative care nu isi gaseau rezolvarea. Nici un doctor nu mi-a putut spune de ce trebuia sa ma lupt cu toate acele simptome recurente, incepute din copilarie si cum le-as putea vindeca. Toate testele de laborator conventionale aratau „bine”, dar eu nu ma simteam deloc asa!

Totul a inceput cu o imunitate scazuta generata de o alimentatie necorespunzatoare, consumul excesiv de antibiotice si alte medicamente sintetice, stil de viata toxic, inflamatia crescuta. Acesta a fost terenul perfect pentru dezvoltarea candidozei recurente. Nici un medicament din lume, sintetic sau natural, nu a putut vindeca aceasta infectie. Pentru ca „terenul” din organism nu era echilibrat. Si astfel ciuperca a continuat sa apara.

Pe langa faptul ca infectiile sunt extrem de neplacute, acestea duc, de asemenea, la energie scazuta, pofte de dulce, ceata mentala si stari proaste de dispozitie. De asemenea, am suferit de dureri severe in gat, care au fost tratate in acel moment tot cu…si mai multe antibiotice. In cele din urma, sanatatea mea digestiva a fost foarte afectata si au urmat mai multe infectii, cum ar fi Helicobacter Pylori. Hormonii mei erau foarte dezechilibrati, ceea ce a accentuat starea mea proasta de sanatate, dar si cea mentala si emotionala. Au urmat dureri de vezica biliara atat de pronuntate incat nu ma puteam ridica din pat. Și, desigur, obisnuiam sa ma imbolnavesc in fiecare an de toate racelile si gripele sezonului. Eram atat de tanara, dar disperata.

Dupa ce am implinit 27 de ani, mi-am promis ca voi face tot posibilul pentru a-mi recastiga sanatatea si a preveni aceleasi probleme sa apara si la copilul meu. Nu am vrut ca si ea sa sufere asa cum am facut-o eu. Calatoria mea spre vindecare incepuse, in timp ce ma aflam in Statele Unite in acea perioada. Din fericire am fost atrasa catre informatiile corecte despre cum sa iti restabilesti sanatatea in mod natural si am cunoscut profesori si mentori potriviti si deosebiti; voi fi recunoscatoare pentru aceasta intreaga viata. Pe masura ce sanatatea mea a inceput sa se imbuatateasca, mi-a devenit mai clar ca acesta este drumul pe care trebuie sa il urmez – sa ajut oamenii sa-si redobandeasca sanatatea, asa cum am reusit si eu. Saisprezece ani mai tarziu, complet vindecata de toate simptomele, inca cred in acest lucru din tot sufletul!

Acreditari si pregatire academica.

2009 – Licentiata in comunicare si relatii publice (Facultatea de Comunicare si Relatii Publice, SNSPA, Bucuresti, Romania)

2008 – Nutritionist Clinic (Natural Healing Institute, Encinitas, CA, USA)

2010 – Metabolic Typing Advisor (Metabolic Typing Education Center, La Jolla, CA, USA)

2014 – “MT Coaching Success”, curs cu Leigh Brandon , FDN, CMTA, HLC, CHEK level IV

2015 –  “Functional Physiology, Biochemistry and Nutrition”, modul 1 de curs cu dr. Bryan Walsh

2016 –  “MTHFR, Methylation & Biochemistry Master Course” modulele 1,2 & 3 cu Michael McEvoy, FDN, CNC, CMTA

2016 – “Estrogen Metabolism and Methylation” curs cu Michael McEvoy, FDN, CNC, CMTA

2016 – “Blood Sugar and Insulin Resistance Mastery Course” cu Michael McEvoy, FDN, CNC, CMTA

2016 – “Mastering Functional Lab Test Analysis”, curs cu Michael McEvoy, FDN, CNC, CMTA

2019 –  “Stool Analysis Masterclass & Meet Your Microbiome”, curs cu dr. Jason Hawrelak