fbpx
 • Licențiată în comunicare și relații publice (Facultatea de Comunicare și Relații Publice, SNSPA, București, România)
 •  Metabolic Typing Advisor (Metabolic Typing Education Center, La Jolla, CA, USA)
 • “MT Coaching Success”, curs cu Leigh Brandon , FDN, CMTA, HLC, CHEK level IV
 • „Fat Is Not Your Fault”, curs cu Dr. Bryan Walsh
 • “Functional Physiology, Biochemistry and Nutrition”, modul 1 de curs cu dr. Bryan Walsh
 • “MTHFR, Methylation & Biochemistry Master Course” modulele 1,2 & 3 cu Michael McEvoy, FDN, CNC, CMTA
 • “Estrogen Metabolism and Methylation” curs cu Michael McEvoy, FDN, CNC, CMTA
 • “Blood Sugar and Insulin Resistance Mastery Course” cu Michael McEvoy, FDN, CNC, CMTA
 • “Mastering Functional Lab Test Analysis”, curs cu Michael McEvoy, FDN, CNC, CMTA
 •  “Stool Analysis Masterclass & Meet Your Microbiome”, curs cu dr. Jason Hawrelak
 •  „Gut Health. Solving the Puzzle”, curs cu dr Datis Kharrazian

Povestea mea

A fost odată, într-o viață trecută, care acum pare să nu fi fost a mea, o lungă perioadă în care am suferit de o multitudine de simptome negative care nu își găseau rezolvarea: infecții fungale cronice, amigdalite severe, infecţie cu Helicobacter pylori, infecţie cu HPV, anemie feripriva cronica, imunitate scăzută, digestie disfuncțională, dureri severe ale vezicii biliare, dezechilibre hormonale, energie scăzută. Nici un doctor alopat nu mi-a putut spune de ce trebuia să mă lupt cu toate acele simptome recurente, începute din copilărie și cum le-aș putea vindeca. Toate testele de laborator convenționale arătau “bine”, dar eu nu mă simțeam deloc așa! Eram tristă, depresivă, descurajată şi câteodată cuprinsă de panică că nu voi putea depăşi aceste probleme niciodată.

Odată cu naşterea fiicei mele, a început şi drumul meu către sănătate adevarată. Nu am vrut să fiu o povară pentru nimeni și nu am vrut ca și copilul meu să sufere așa cum am făcut-o eu.

Îmi doream o calitate a vieţii mult mai înaltă. Ştiam că este posibil!

Trăind în SUA în acea perioadă am fost atrasă din fericire, către informațiile corecte din domeniul sănătății, către profesorii și mentorii potriviți și voi fi recunoscătoare pentru aceasta toată viața. În doar câteva luni de când mi-am schimbat alimentaţia, am efectuat testele de laborator integrative și funcționale și am luat suplimentele potrivite, sănătatea mea a început să se îmbunătățească considerabil. Am lucrat, de asemenea, mult la echilibrul meu emoțional și energetic și mi-am schimbat stilul de viață. În câțiva ani, nici nu-mi mai puteam aminti ultima oară când am avut o infecție, durere sau recidivă. Și cel mai important, în sfârșit am înțeles cauzele reale din spatele simptomelor mele și cum să le abordez în mod corespunzător!

Mi-a devenit mai clar că asta trebuia să fac în această viață – să ajut oamenii să obțină o sănătate optimă, așa cum am reușit și eu. Am început studiile în nutriție și sănătate bazată pe principii integrative și funcționale și nu am încetat niciodată să studiez și să cercetez! Optisprezece ani mai târziu, complet vindecată de toate simptomele mele „misterioase”, cred în continuare în misiunea mea din tot sufletul!

În ultimii 3 ani am avut încă un mare test de trecut cu sănătatea mea. Am avut Lyme de două ori (în urma unor mușcături de căpușe) și Covid de două ori, în mod simultan. Dacă starea mea imunitară, digestivă, nutriţională, emoţională şi energetică nu ar fi fost atât de mult îmbunătățită, nu aș fi reușit să trec cu bine peste aceste episoade. Erau zile mai bune, altele mai grele. Dar în toată această perioadă am reuşit să-mi continui viaţa şi să lucrez, aşa cum obişnuiam. Am reușit să mă vindec complet natural de toate acestea, fară nici un medicament. Am aplicat pe mine aceleași metode, teste, programe, pe care le aplic în continuare cu toți clienții cu care lucrez în cele trei domenii cheie: nutrițional, clinic și energetic.

Dacă povestea mea rezonează cu tine și ai nevoie de sprijin, contactează-mă! Sunt aici pentru TINE acum. Și este timpul să te simți mult, mult mai bine!