Raluca Schachter 

Am avut intotdeauna o pasiune pentru alimentatie traditionala, nealterata, remedii naturale, intelepciune ancestrala si sustenabilitate. Rezolvarea problemelor mele de sanatate in mod natural, cat si nasterea fetitei mele, au fost factorii motivatori principali, care m-au determinat sa imi aleg cariera in sanatate in 2009. Am petrecut timp considerabil cercetand si studiind despre cele mai eficiente strategii naturale de a asigura reversul problemelor de sanatate diverse si a restabili sanatatea organismului.

Urmandu-mi pasiunea, mi-am schimbat cariera si am continuat studiile in nutritie in Statele Unite, unde m-am stabilit in 2006. Am obtinut certificarea de Nutritionist Clinic, de la Natural Healing Institute, certificare aprobata de statul California. Ulterior am obtinut certificarea de Metabolic Typing Advisor si m-am specializat in metodologia Metabolic Typing prin Sistemul Healthexcel singurul sistem din lume, care poate determina cu acuratete individualitatea metabolica si dezvolta tipuri de alimentatie extrem de personalizata pentru fiecare metabolism. Am avutoportunitatea sa invat de la experti in mai multe domenii ale medicinei alternative, si sa intalnesc multe alte persoane pasionate, ca si mine, de sanatate si alimentatie traditionala.

In 2013 m-am reintors in Romania, unde imi continui activitatea in sistem online, avand clientela locala si internationala. Consider ca studiul continuu in acest domeniu fascinant al sanatatii este esential pentru a oferi servicii de calitate si solutii reale persoanelor cu care lucrez. Am continuat astfel seria cursurilor de specializare pentru a veni in intampinarea problemelor profunde de ordin gastrointestinal, neurobiologic, inflamator, hormonal, de detoxifiere si nu numai, ale persoanelor cu care lucrez:

  • cursuri de biochimie, analiza functionala si genetica, si analiza microbiomului intestinal din Statele Unite si Australia – Nutritional and Functional Biochemistry Level 1, MTHFR, Methylation & Biochemistry Master Course, Blood Sugar and Insulin Resistance Master Course, Mastering Functional Lab Test Analysis, The Natural Gastrointestinal Masterclass. 
  • coaching in Metabolic Typing si comunicare cu clientii, pentru a intelege in profunzime aspecte esentiale (inclusiv de ordin psihologic, emotional) in procesul de colaborare, si a oferi sprijin de calitate clientilor mei.

Programele de sanatate si dietele personalizate pe care le pun la dispozitie ofera o perspectiva unica asupra sanatatii, unde indeplinirea cerintelor nutritionale, genetice si biochimice au prioritate, utilizand nutrienti si alimente specifice fiecarui tip de metabolism. Aceasta abordare se bazeaza pe descoperirea si eliminarea cauzelor reale, diverse dar si ascunse care duc la afectiuni si dezechilibre. In cadrul muncii de investigare utilizez testari de laborator non-invazive, relevante, bazate pe tehnologie avansata.

Consultatiile online pe care le ofer permit clientilor mei sa acceseze lumea cunoasterii in domeniul sanatatii naturale intr-un mod convenabil, antrenant si relaxat totodata. Este important de realizat acest lucru deoarece volumul informatiilor este vast, dar cu siguranta edificator!

Raluca Schachter 1