1. Prima pagină
  2. Cum te ajut?

Să începem!

Te voi ajuta să găsești răspunsurile la întrebările pe care le ai în legătură cu sănătatea ta și vom crea împreună un program personalizat de nutriție care să îți readucă vitalitatea și să îți ofere rezultate de lungă durată! Soluțiile le vom identifica printr-o abordare integrativă și funcțională a sănătății! Ne vom baza pe teste de laborator revoluționare, certificate internațional, prin programul nutrițional Metabolic Energy!

Îți voi oferi îndrumare, pas cu pas, pentru a descoperi alimentația care se potrivește tipului tău metabolic. Te voi ajuta cu toate resursele de care ai nevoie pentru a te informa corect asupra sănătății tale.

Toate acestea din confortul casei tale, fără pierderi de timp și energie la clinici!

Alege unul dintre serviciile care ți se potrivește! Dacă ești pentru prima oară aici, îți recomand să te programezi la o consultație inițială.

Consultație inițială, programare

Consultația inițială reprezintă primul pas pentru evaluarea problemelor existente, stabilirea soluțiilor posibile de rezolvare a dezechilibrelor și afecțiunilor. În cadrul acestei consultații ne vom cunoaște, vom discuta despre întrebările la care dorești să găsești răspuns, vom clarifica modul corect de abordare al problemelor tale. Îți voi oferi recomandări generale pentru o alimentație sănătoasă și putem stabili care sunt pașii următori ai colaborării noastre pentru a ne putea atinge obiectivele. Programează-te la o consultație inițială chiar acum!

Programul nutrițional personalizat Metabolic Energy™

Programul de nutriție personalizată Metabolic Energy™ se bazează pe respectarea cerințelor genetice, biochimice și nutriționale ale fiecărei persoane. Vom determina tipul tău metabolic și îți voi oferi recomandări specifice pentru a asigura alimentația corectă și adecvată, inclusiv meniuri personalizate. Acest program poate ajuta la controlul greutății, îmbunătățirea digestiei, creșterea energiei fizice și a clarității mentale, echilibrarea stărilor de dispoziție și a glicemiei, precum și stoparea îmbătrânirii premature și prevenirea afecțiunilor cronice.

NOU!

Terapie respirație conștientă

Respirația conștientă în 3 timpi este o terapie care se bazează pe respirația diafragmatică a copiilor, care poate fi adaptată și practicată de adulți. Această terapie are beneficii multiple pentru sănătatea mentală, emoțională și energetică, precum diminuarea stresului și anxietății, îmbunătățirea concentrării mentale și a calității somnului, echilibrarea hormonilor de stres și oxigenarea mai bună a corpului. Respirația conștientă în trei timpi ajută la întărirea diafragmei, previne hernia hiatala și contribuie la detoxifierea organismului.