Povestea mea personala.

A fost odata, intr-o viata trecuta, care acum pare sa nu fi fost a mea, o lunga perioada in care am suferit de o multitudine de simptome negative care nu isi gaseau rezolvarea: infectii fungale cronice, anemie, imunitate scazuta, digestie disfunctionala, energie scazuta. Nici un doctor nu mi-a putut spune de ce trebuia sa ma lupt cu toate acele simptome recurente, incepute din copilarie si cum le-as putea vindeca. Toate testele de laborator conventionale aratau “bine”, dar eu nu ma simteam deloc asa!

De asemenea, am suferit de dureri in gat severe, care au fost tratate in toata copilaria si tineretea mea cu multe antibiotice, din pacate, ceea ce mi-a afectat si mai mult sistemul imunitar… Apoi, au urmat mai multe infectii, cum ar fi Helicobacter Pylori. Hormonii mei erau toti dezechilibrati, afectandu-mi sanatatea mentala si emotionala. Apoi au urmat atacuri ale vezicii biliare; atat de dureroase incat nu ma puteam ridica din pat. Si, desigur, obisnuiam sa “prind” fiecare raceala si gripa de sezon, si toate treceau greu.

Nimeni nu mi-a putut spune de ce eram tot timpul bolnava de ceva si cum sa opresc recidiva.

Dar, dupa ce am implinit 27 de ani, mi-am promis ca voi face orice pentru a-mi recastiga sanatatea pentru propria mea stare de bine, pentru copilul meu nou nascut si pentru oamenii din jurul meu. Nu am vrut sa fiu o povara pentru nimeni si nu am vrut ca si copilul meu sa sufere asa cum am facut-o eu.

Asadar, drumul meu spre sanatate a inceput, traind in SUA in acel moment. Din fericire am fost atrasa catre informatiile corecte din domeniul sanatatii, catre profesorii si mentorii potriviti si voi fi recunoscatoare pentru aceasta toata viata. In doar cateva luni de cand mi-am schimbat dieta, am efectuat testele de laborator integrative si functionale si am luat suplimentele potrivite, sanatatea mea a inceput sa se imbunatateasca considerabil. Am lucrat de asemenea mult la echilibrul meu emotional si energetic si mi-am schimbat stilul de viata. In cativa ani nici nu-mi mai puteam aminti ultima oara cand am avut o infectie sau recidiva. Si cel mai important, in sfarsit am inteles cauzele reale din spatele simptomelor mele si cum sa le abordez in mod corespunzător!

Mi-a devenit mai clar că asta trebuia sa fac in aceasta viata – sa ajut oamenii sa obtina o sanatate optima, asa cum am reusit si eu. Am inceput studiile in nutritie si sanatate bazata pe principii integrative si functionale si nu am incetat niciodata sa studiez si sa cercetez! Saisprezece ani mai tarziu, complet vindecata de toate simptomele mele „misterioase”, cred in continuare in misiunea mea din tot sufletul!

Daca povestea mea rezoneaza cu tine si ai nevoie de sprijin, contacteaza-ma! Sunt aici pentru TINE acum. Si este timpul sa te simti mult, mult mai bine!

Acreditari si pregatire academica.

2009 – Licentiata in comunicare si relatii publice (Facultatea de Comunicare si Relatii Publice, SNSPA, Bucuresti, Romania)

2008 – Nutritionist Clinic (Natural Healing Institute, Encinitas, CA, USA)

2010 – Metabolic Typing Advisor (Metabolic Typing Education Center, La Jolla, CA, USA)

2014 – “MT Coaching Success”, curs cu Leigh Brandon , FDN, CMTA, HLC, CHEK level IV

2014 –  „Fat Is Not Your Fault”, curs cu dr Bryan Walsh

2015 –  “Functional Physiology, Biochemistry and Nutrition”, modul 1 de curs cu dr. Bryan Walsh

2016 –  “MTHFR, Methylation & Biochemistry Master Course” modulele 1,2 & 3 cu Michael McEvoy, FDN, CNC, CMTA

2016 – “Estrogen Metabolism and Methylation” curs cu Michael McEvoy, FDN, CNC, CMTA

2016 – “Blood Sugar and Insulin Resistance Mastery Course” cu Michael McEvoy, FDN, CNC, CMTA

2016 – “Mastering Functional Lab Test Analysis”, curs cu Michael McEvoy, FDN, CNC, CMTA

2019 –  “Stool Analysis Masterclass & Meet Your Microbiome”, curs cu dr. Jason Hawrelak

2021 –   „Gut Health. Solving the Puzzle”, curs cu dr Datis Kharrazian