Interpretare analiza genetica.

Mutatiile genetice pot juca roluri cheie in dezvoltarea afectiunilor.

Toata lumea are mutatii genetice.

Cu toate acestea, exista factori numerosi si complecsi, care vor afecta statusul sanatatii tale, pe langa mutatiile genetice mostenite.

Multe dintre mutatiile genetice nu sunt problematice sau exprimate, pentru ca organismul a invatat cum sa se adapteze in ciuda prezentei acestora.

Dar numeroase alte mutatii sunt intr-adevar o reala problema pentru sanatate.

Asocierea simptomatologiei si corelarea cu alte teste de laborator este esentiala in intelegerea expresiei anumitor mutatii genetice.

Epigenomul (multitudinea de compusi chimici care spun genomului ce sa faca) este influentat in mod direct si indirect de prezenta sau absenta unor nutrienti cheie in dieta, la fel ca si de expunerea la toxine, chimicale, patogeni si alti factori de mediu.

Ceea ce mancam si la ceea ce suntem expusi in mediul nostru inconjurator afecteaza in mod direct ADN-ul nostru si expresia acestuia.

Fiecare gena are sute sau mii de variatii.

  • Acestea sunt cunoscute drept SNP-uri (singular nucleotide polymorphisms).
  • Genele opereaza prin codarea enzimelor. Te poti gandi la aceasta ca la un sistem de copiere. Tiparul original (secventa genei) transcrie un duplicat in forma ARN (acidul ribonucleic), care apoi codeaza o enzima specifica.
  • Enzimele functioneaza pentru a genera reactii biochimice in procese variate in organism.
  • Daca anumite mutatii genetice sunt exprimate, enzimele care sunt codate de gena pot fi absente, partial functionale sau intr-o stare de supra-exprimare.
  • Aceasta alterare a functiei este o componenta esentiala in modul cum mutatiile genetice sunt implicate in simptome negative si procesul imbolnavirii.

Testele genetice nu pot fi utilizate pentru a pune un diagnostic. Cel mai eficient si precis mod de a utiliza datele oferite de aceste teste este evidenta clinica pentru mecanismele disfunctionale si blocajele din organism, care genereaza probleme de sanatate.

Testele genetice nu pot fi utilizate pentru a pune un diagnostic. Cel mai eficient si precis mod de a utiliza datele oferite de aceste teste este evidenta clinica pentru mecanismele disfunctionale si blocajele din organism, care genereaza probleme de sanatate.

Acest serviciu include raportul testului tau genetic, interpretarea si o consultatie. Laboratoare recomandate pentru testul genetic: 23andme si AncestryDNA.

Pentru un protocol de vindecare complet si eficient se recomanda si achizitionarea programului Metabolic Typing, cat si utilizarea altor date clinice relevante pentru corelare.

Pret interpretare analiza genetica: 585 Lei

(Contact aici pentru modalitatea de plata.)