Pentru dezvoltarea unui program de sanatate  individualizat, complet si eficient si in functie de ce va fi necesar in cazul tau unic, poti alege unul din programele de mai jos:

Varianta 1: Program nutritional si analiza firului de par

Varianta 2: Program nutritional si analiza de sange

Varianta 3: Program nutritional, analiza de par si analiza de sange

La oricare din cele trei variante si in functie de cazul tau specific, se pot adauga una sau mai multe din testele de laborator de mai jos:

Toate rezultatele si interpretarile testelor vor fi trimise sub forma de raport si documente scrise, iar consultatiile aferente, cat si planurile nutritionale si de suplimentare sunt incluse in pret.

Nici una din aceste analize nu constituie un substitut pentru consultatia, diagnosticul si tratamentul oferit de doctorul licentiat in medicina alopata. Prin intermediul acestora nu se ofera un diagnostic, nu se prescriu medicamente si nu se trateaza simptome, boli, defecte sau accidente.

Interpretarea analizelor se va face intr-un mod integrativ, functional si personalizat si este necesara pentru intelegerea si determinarea individuala a cerintelor de ordin nutritional, biochimic si genetic. Recomandarile sunt menite sa contribuie la preventia afectiunilor si imbunatatirea sanatatii si a stilului de viata.