Pentru evaluarea ta clinica si astfel dezvoltarea unui program de sanatate  individualizat, calitativ si eficient, iti voi recomanda urmatoarele analize de laborator, in ordinea de mai jos si in functie de ceea ce va fi necesar in cazul tau unic:

  1. Analiza firului de par
  2. Analiza de sange
  3. Analiza gastro-intestinala GI EcologiX

Daca este necesar si numai dupa urmarea programului Metabolic Typing, voi recomanda si lua in considerare si testele de mai jos:

Toate testele de laborator de mai sus (in afara de analiza de sange) se pot achizitiona cu interpretarile si consultatiile aferente, numai impreuna cu programul de sanatate Metabolic Typing. Toate interpretarile vor fi trimise sub forma de raport scris, iar consultatiile (prin telefon sau Skype) sunt incluse in pret.

Nici una din aceste analize nu constituie un substitut pentru consultatia, diagnosticul si tratamentul oferit de doctorul licentiat in medicina alopata. Prin intermediul acestora nu se ofera un diagnostic, nu se prescriu medicamente si nu se trateaza simptome, boli, defecte sau accidente.

Interpretarea analizelor se va face intr-un mod integrativ, functional si personalizat si este necesara pentru intelegerea si determinarea individuala a cerintelor de ordin nutritional, biochimic si genetic. Recomandarile sunt menite sa contribuie la preventia afectiunilor si imbunatatirea sanatatii si a stilului de viata.