Analiza Gastrointestinala GI Microbial Assay Plus

In ultimele decenii, analiza ADN a transformat domeniul microbiologiei.

Tehnicile de cultura, anterior standardul, lasau pana la 50% din speciile bacteriene practic invizibile. GI-MAP  utilizeaza tehnologia de ultima genera?ie aprobata de FDA pentru a furniza o evaluare reala a ADN-ului pe baza microbiomului intestinal al pacientului, dintr-un singur esantion de scaun.

Aceasta inarmeaza clinicianul cu informatii esentiale despre microbii care provoaca afectiuni sau care perturba echilibrul microbian normal si contribuie la numeroase boli inflamatorii, autoimune, metabolice, cardiovasculare si alte boli cronice.

Acest test a devenit prima alegere pentru cercetatorii microbiomului intestinal si acum prin intermediul Laboratorului Diagnostic Solutions este disponibila pentru practicantii in medicina functionala si integrativa, cu scopul de a obtine rezultate mai bune pentru pacienti.

Analiza Gastrointestinala GI Microbial Assay Plus 1

Ce trebuie sa stii:

  • Metoda de analiza PCR automata, multiplexa, care permite masurarea simultana a mai multor bacterii, fungi, paraziti si virusi
  • Secventierea ADN a ARN-ului 16S si 23S permite sensibilitatea si specificitatea superioara in detectarea a 15 dintre cele mai frecvente cauze ale gastroenteritei, precum si a altor boli cronice;
  • GI-MAP deschide usa pentru a gasi infectii ascunse, altfel ratate. Tehnicile de cultura sunt limitate in a determina ce fel de organisme se pot dezvolta si nu pot cuantifica cu precizie cifrele. In mod similar, secventierea analizeaza numai o regiune a genomului. Exista multe exemple de microbi care nu pot fi masurati cu usurinta, sau deloc, prin secventiere. De exemplu, este valabil la majoritatea agentilor patogeni, in special toate tulpinile de E. coli si C. difficile.
  • In plus, acest test abordeaza factorii de virulenta pentru agentii patogeni, care pot determina tipul de tratament. A trata sau a nu trata, aceasta este intrebarea!
  • Indicatorii de sanatate intestinali permit o analiza cuprinzatoare a microbiomului intestinal, impreuna cu markeri ai inflamatiei, ai sistemului imunitar al mucoaselor si a digestiei;
  • Validat de parti terte. Daca rezultatele sunt pozitive, aceeasi proba de scaun poate fi rulata intr-un alt laborator, care nu face PCR si poate gasi acelasi rezultat.
  • qPCR masoara ambele regiuni 16S si 23S ARN ribozomal. Secventa de gene 16S s-a dovedit a fi un marker genetic de incredere deoarece este prezent (conservat) in toate bacteriile si functia sa nu s-a schimbat in timp. In plus, masurarea regiunii 23S permite capacitati de detectare suplimentare cu regiuni variabile.
  • Automatizarea minimizeaza eroarea umana.

Acest serviciu include: analiza de laborator la Diagnostic Solutions, SUA, interpretare, plan de suplimentare si o consultatie. Transportul se achita separat!

Pentru un protocol de vindecare eficient si complet se recomanda si achizitionarea programului nutritional Metabolic Typing.

Pret GI MAP: 460 EUR

Analiza Gastrointestinala GI Microbial Assay Plus 2